Menu
in

2014 Yazının En Moda 7 Spor Ayakkabısı

Yeni sezon demek sezon alışverişi demek. Bu yüzden vicdan azabı çekmemek için üzerimize düşeni yapmaya ve sizi bilinçli alışverişe yönlendirmeye karar verdik. Yeni sezon için spor ayakkabı seçiminizi yaparken yaz trendlerine kulak vermek isterseniz bu yaz öyle ya da böyle gözünüze çarpacak yedi spor ayakkabı modelini sizin için listeledik. İşte sonuçlar:

Kalın tabanlar: Kadınların favorisi haline gelen kalın tabanlı spor ayakkabılar dört bir yanımızı sarmaya başladı. Kendinizi bu akıma kaptırdıysanız önerilerimize kulak kabartmalısınız. Puma Classic Extreme kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle sizi bekliyor. Eğer yeni akımların peşine düşerken kaliteden ödün vermek istemiyorsanız Puma’nın hem klasik hem yenilikçi bu modeli tam size göre.

Birkenstock Terlikler: Bazı moda akımları pek kısa ömürlü olmuyor sanki. Örneğin rahatlığı ve sağlamlığıyla vazgeçilmez haline gelen Birkenstock terlikler gibi. Yaz sıcaklarında hayat kurtarıcı olan bu terlikler artık pantolon-ceket takımlarla bile giyilir hale geldiğine göre elinizi çabuk tutmanız gerekiyor yoksa yaza Birkenstock’suz girmek zorunda kalabilirsiniz:(

Air Max: Yine modası geçmeyen bir efsaneden bahsedelim mi? Nike Air Max hayatımıza girdiğinden beri zaten çıkmak bilmiyordu ancak bu sene klasik modellerin yeniden yorumlanmış versiyonlarının yanı sıra yepyeni modelleriyle her yerde kaşımıza çıkar oldu. Bazen koşuda, bazen gezide, bazen gece davetlerinde karşımıza çıkan efsane 2014 yazının olmazsa olmazları listesinde.

Stan Smith: adidas Stan Smith modelini özleyenler bu geri dönüşe çok sevindi. Stan Smith 2014’ün en moda parçaları arasında gösterilirken çoktan fanatikleri tarafından kapışılmaya başlandı. Efsanelerden birini daha gardrobunuza dahil etmek için bundan daha keyifli bir sezon olamaz.

Bez Ayakkabılar: Yaz sıcakları bunalttığında tarzın önüne geçen tek şey rahatlık oluyor. İşte bu rahatlık hissine renk katan ve yıkanabilen bez ayakkabılar bu yazın favorilerinden. Bez ayakkabı denilince eskiden aklımıza ilk gelen Converse‘di. Daha sonra kendimizi Superga ile başlayıp Keds ile büyüyen bez ayakkabı çılgınlığında bulduk. Lacoste gibi pek çok markanın farklı modellerle dahil olduğu bez ayakkabı trendi sayesinde artık her renkte bez ayakkabı bulmak mümkün.

Neon Renkli Spor Ayakkabılar: Tekdüze alışkanlıkları ve sıkıcı renkleri arkanızda bırakmak için 2014 yazı bulunmaz bir fırsat sunuyor. Yaz mevsimine neşe katan tüm renkleri ayakkabılara yansıtan markalar sayesinde daha dinamik adımlar bizi bekliyor. Artık “bununla şu gitmez, onunla bu kombinlenmez” günleri çok geride kaldı. Siz beğendiğiniz ayakkabıyı seçin ve gönlünüzce kombinleyin. Artık işte, okulda, sporda, alışverişte, tatilde yani her yerde spor ayakkabı giyeceğiz. Çünkü bu senenin en moda parçalarından biri spor ayakkabılar.

Işıltılı ve metalik ayakkabılar: 2014 yazında metalik renkler ve ışıltılar çok modaysa “bundan bize ne” demeye kalkmayın. Çünkü eskiden sadece gece tercih edilen bu renkler şimdi gün ışığında ışıldamanıza katkı sağlıyor. Yazın en parlayan şahsiyetlerinden biri olmak için ışıldayan bir spor ayakkabıdan fazlasına ihtiyacınız olmayacağına eminiz.

Exit mobile version