in

2016 Spor Giyim Trendleri

Eskiden spor yaparken giyinmek demek bir eşofman altı veya bir şort ve spora uygun bir tişört giymek demekti. Artık spor giyim modaya ayak uydurmaya hatta kafa tutmaya başladı. Pek çok lüks moda markası özel spor koleksiyonlarıyla karşımıza çıkar oldu. Kısacası spor giyim artık sadece performans özellikleriyle değil tarz, model, renk ve desen seçenekleriyle de trendleri belirliyor. Bugün hep beraber 2016 spor giyim trendlerinden öne çıkan başlıklara göz gezdiriyoruz.

Metalik: 2016 sezonuna damga vuran metalik renkler özellikle spor ayakkabılarda öne çıkıyor. adidas Superstar Metal Toe’nun stoklarımıza girişiyle tükenişi bir oldu. Nike Air Max Thea gümüş-beyaz rengiyle çoktan baştacı oldu. Superga altın sarısı, gümüş ve lame modelleriyle bu trende göz kırpanlardan.

metalik-trend

Crop Top: Yaz sezonunda olmazsa olmaz bir parça olarak öne çıkan crop top yani kesik üstler. Hem tarz görüntüsü hem de sunduğu rahatlıkla Nike ve adidas’ın yaz koleksiyonlarındaki yerini aldı bile. Kesik üstleri gece bile üstünüzden çıkartmak istemeyeceksiniz.

crop-top

adidas Top Cropped Tee satın almak için tıkla>>
Nike Mesh Crop Tee satın almak için tıkla>>
adidas Always Earned satın almak için tıkla>>

Doğa teması: Doğadan ilham alan tasarımlar yeni sezonun en önemli trendlerinden. Çiçek ve yaprak desenleri, tropikal temalar, doğadan çalınmış renk paletleri ve hayvan desenleriyle 2016 sezonu çok renkli ve çok cezbedici. Nike, adidas, Skechers ayakkabılarda kullandığı canlı desenlerle egzersiz stilini oldukça renklendiriyor. Desenler büstiyerlere, ceketlere, eşofman altlarına da sıçramış durumda.

doga-temasi-01

Nike Tech Hyperfuse Windrunner satın almak için tıkla>>
adidas Zx Flux Split Leopard satın almak için tıkla>>
Skechers Go Fit TR satın almak için tıkla>>
Nike LunarTempo 2 Print satın almak için tıkla>>
adidas Stellasport Printed Bra satın almak için tıkla>>

Şehir Ruhu: Sokak kültürü spor giyimden, spor giyim de sokak kültüründen bolca besleniyor. Şehir ruhu 2016 spor giyim trendlerinin tamamına sinmiş durumda. Teknolojik kumaşlarla birleşen desenler ve minimalist kesimler. Açık havanın tadını şehirde sürenler için alternatifler saymakla bitmiyor.

urban

adidas Rita Ora Track Pants satın almak için tıkla>>
New Balance ML574 satın almak için tıkla>>
adidas Mosaic Trefoil Tee satın almak için tıkla>>

Kamuflaj: Kamuflaj desenler 2016 trendleri arasına girdiği ilk günden beri Nike, adidas, Converse koleksiyonlarına ekledikleri kamuflaj desenlerle başımızı döndürmeye devam ettiler. Aklınızdaki kamuflajı bulana kadar aramaktan vazgeçmeyin, çünkü bu trend öyle hemen geçecek gibi görünmüyor.

kamuflaj

adidas Training Track Pants satın almak için tıkla>>
Converse Chuck Taylor All Star II High Camo satın almak için tıkla>>
adidas La Trainer Weave satın almak için tıkla>>

Geometri: Bazen dinamik bazen etnik bir hava yaratan geometrik desenler büstiyerlerde, ceketlerde, spor ayakkabılarda karşımıza çıkıyor. Geometrinin dinamizmi spordan sokağa kadar sizi takip edecek türden.

geometri

adidas Mexkumerex Firebird Ceket satın almak için tıkla>>
adidas Triax Racer Back Bra satın almak için tıkla>>
Nike Pro Patch Work satın almak için tıkla>>

NBA Doğu ve Batı Yakasında Eşleşmelerde Son Durum Ne?

Zinedine Zidane Hakkında İlginç Bilgiler – İnfografik