Menu
in

2022 Yılının En Sevilen Spor Kıyafet Ürünleri

Sokakta ve sosyal medya keşfet bölümünde karşınıza her gün onlarca spor kıyafet çıktığını fark etmişsinizdir. Çünkü tüm dünyayı etkisi altına spor kıyafetler 2022 yılında da sokak modası kültürünü ele geçirmeye devam etti. Spor kıyafetlerin bu denli popüler hale gelmesi ise bazı parçaların tüm dünyada defalarca kombinlenmesine neden oldu. Gelin 2022 yılında spor giyimin alışkanlığa dönüşmesini sağlayan en sevilen parçalara daha yakından göz atalım. 

2022 Yılında Siz En Çok Hangi Kombinleri Yapmayı Sevdiniz? 

İyi görünmenizi ve hissetmenizi sağlayan spor kıyafetleri giymek, sadece egzersiz yapmak için motivasyon sağlamakla kalmaz aynı zamanda gündelik hayattaki özgüveninizi de artırır. İşte bu nedenle tayt, eşofman altı, sporcu sütyeni, atlet, tişört ve biker şort gibi parçalar bu yıl tüm dünyada atletik-şık görünümlerden hoşlanan kadın ve erkeklerin favorisi olmuştur. 

Siz de spor ve gündelik giyim arasındaki ayrımın gri bir çizgiye dönüştüğü 2022 yılında Instagram influencerları ve trendsetterlar gibi sporcu sütyeni ve tayt modellerini defalarca kombinlemiş olabilirsiniz. Belki de androjen şıklığı yansıtarak erkek eşofman altı ve sweatshirt salaşlığını günün her anında tercih etmişsinizdir. Stiliniz ne olursa olsun antrenman kıyafetleri sizin de dolabınızda her zamankinden daha fazla yer kaplıyorsa bu, 2022 yılında en çok spor giyim trendleri ilginizi çekmiş demektir.

Tercihiniz Tayt mı Eşofman mı Oldu? 

Spor markaları 2022 moda trendlerine ayak uydurmaya devam ederken yüksek teknolojiye sahip kıyafetler sokak kültürünü tam anlamıyla etkisi altına aldı. Bu doğrultuda dünyanın büyük çoğunluğu 2022 yılında kombinlerinin başrolüne tayt ve eşofmanları yerleştirdiler. Siz de rengarenk ve desenli taytları gündelik hayatın koşturmacasında oversize sweatshirt modelleri ile zahmetsizce kombinlemiş olabilirsiniz. Belki de en sevdiğiniz spor taytı havalı bir bra ve blazer ceketle avangart bir şekilde kombinlemişsinizdir. Eğer stilinize dönüp baktığınızda taytın ezici üstünlüğü gözünüze çarpıyorsa favoriniz çoktan belli demektir. 

Peki ya salaşlığı, konforu ve çok yönlülüğü ile öne çıkan eşofman altı modelleri dolabınızda ne kadar yer alıyor hiç düşündünüz mü? Yumuşak ve havalı eşofmanları tişört ve en sevdiğiniz spor ayakkabı ile defalarca kez giymiş olabilirsiniz. Ya da ton sür ton bir görünüm için aynı renklerde eşofman takımları oversize kaban modelleri ile tamamlamayı tercih etmişsinizdir. Şimdi 2022 yılına dönüp bakarak eşofman ve tayt kombinlerinin üstünlüğüne göre favorinizi seçin!

Spor Yaparken Tercih Ettiğiniz Ürünler Hangisiydi? 

Spor odaklı giysiler gelişmeye devam ederken fitness performansını bir sonraki seviyeye taşımak bu sene belki de her zamankinden daha kolay olabilir. Nitekim modayı antrenmanların bir parçasına dönüştürecek ve aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok spor kıyafeti mevcuttur. Peki siz en çok hangi ürünleri tercih ettiğinizi belirlemek için 2022 yılında en sevilen spor kıyafetlere göz atmaya ne dersiniz?

  • Sweatshirt: Dışarıda yoğun bir fitness antrenmanı veya ev egzersizi sonucu vücudunuzu ısısını dengelemek ve tarzınızı tamamlamak için sweatshirt tüm zamanların favorisidir.
  • Bra: Spor salonu müdavimlerinin favorisi bra modelleri, onlarca farklı renk ve desen seçeneği ile egzersiz rutini sonrası havalı bir yemek için dolabınızın demirbaşına dönüşebilir. 
  • Biker Şort: 2022 yılında tayt ve eşofmana güçlü bir alternatif olan biker şort modelleri, hem oversize tişört hem de atlet modelleri ile spor tarzı güçlendirir.
  • Eşofman Altı: Uzun yıllardır spor dünyasını etkisi altına alan eşofmanlar konfor, sağlamlık ve stil arayışında olan kadın ve erkekler için bir başka egzersiz seçeneğidir.
  • Tayt: İster yoga ister yoğun koşu antrenmanları yapın, güçlü, esnek ve destekleyici tayt modelleri spor gardıroplarından sokaklara taşınan en havalı parçalar arasında yer alır.

Siz de ister antrenman yaparken ister hayatın ritmini yakalarken spor kıyafetlerin dinamizminden ve konforundan yararlanmak istiyorsanız Barcin.com’da yüzlerce modeli keşfetmeye başlayabilirsiniz!

Yorum Yazın

Exit mobile version