in

2023 Kışının Gözde Spor Mont Modelleri

Spor montların hızlı ve ani yükselişi, kış modasında devam ederken 2023 yılında birbirinden şık tasarımlar markaların koleksiyonlarında yer buluyor. Oversize şişme montlardan sürdürülebilir seçeneklere kadar, 2023 modasında çarpıcı pek çok tasarım yer alıyor. Bu yazıda tüm sezon boyunca sıcak, rahat ve şık olabilmeniz için sizi hava koşullarından koruyacak ve aynı zamanda iyi görünmenizi sağlayacak 2023 kış spor montlarını bulabilirsiniz.

2023 Kışı için Hangi Spor Mont Modelleri Trend?

2023 kış spor montları; sokak modasında ikon haline dönüşecek renkleri, yüksek teknolojileri ve rahat yapıları ile öne çıkıyor. En iyi spor mont markaları 2023 kadın ve erkek koleksiyonları için hava koşullarına dayanıklı ve şık tasarımlar sunuyor. 2023 kışı için en trend spor montları aşağıda bulabilirsiniz:

  • Sherpa yünlerinin mükemmel yalıtım kapasitesi, sokak modasına işlevsellik katmaya devam ediyor. Şişme montların içerisinde yer alan yumuşak ve kabarık astar sayesinde kış boyunca hem şık hem de sıcak görünmenin keyfini çıkarabilirsiniz.
  • 2023 modasının pratik ve fonksiyonel trendlerinden bir diğeri ise katlanabilir montlar. Bavula veya çantaya sığdırmak konusunda sorun yaşamayacağınız pratik dış giyim ürünleri sıcak, rahat ve kolay kullanımlı.
  • Son birkaç sezondur gündemde olan oversize montlar, bu sezon da hız kesmeden popülerliğine devam ediyor. Rahat bir kesime sahip oversize montları kadın ve erkek sweatshirt gibi sıcak tutan kıyafetlerle katmanlamak için tercih edebilirsiniz.
  • Kapüşonlu mont modelleri, soğuk ve yağmurlu havalar için asla modası geçmeyen şıklığını koruyor. Kış tatilleri, sosyal etkinlikler veya spor maceraları gibi pek çok şekilde kullanabileceğiniz kapüşonlu montlarla hafif, rahat ve şık kalabilirsiniz.
  • Yüksek kaliteli ve yalıtımlı malzemelerden oluşan parkalar, rüzgar, yağmur ve kara karşı mükemmel koruma sağlıyor. Çeşitli stil ve renklere sahip parkalar arasından her zevk ve moda beklentisine uyum sağlayacak alternatifler bulabilirsiniz.
  • Küresel kaynakların tüketimi ve atık konusunda yeşil çözümler üreten markalar, 2023 koleksiyonlarında etik yöntemlerle üretilmiş ekolojik spor montları sunuyor. Hem gezegene hem de dolabınıza iyi gelen bir dış giyim için sürdürülebilir veya ekolojik montları seçebilirsiniz.

Hangi Renk ve Desenler Bu Yıl Popüler?

2023 koleksiyonları en yeni ve havalı spor montlarla güncellenirken, yılın trend renk ve desenlerini de takip etmeyi ihmal etmiyor. Sokakta hakim olan renkler bu defa spor mont modellerinin işlevsel ve konfor odaklı tasarımlarıyla birleşerek boyut kazanıyor. Henüz haberiniz yoksa aşağıdan sezonun favori renklerini ve desenlerini keşfedebilirsiniz:

  • Sezonun belki de en sıcak ve davetkar renklerinin başında çikolata kahvesi geliyor. Yalnızca dış giyimde değil erkek ve kadın giyim koleksiyonlarının her aşamasında çikolata kahvesi parçalar bulabilirsiniz.
  • Hem güçlü hem de sofistike bir aurası olan kırmızı rengi, bu sezon her parçada öne çıkıyor. Kırmızı şişme mont gibi güçlü parçaları kremsi pastel tonlarda parçalarla birleştirerek vurgulayabilirsiniz.
  • Dijital lavanta olarak Pantone tarafından belirlenen bu sezonun trend rengi, özellikle dış giyimde güçlü bir simgeye dönüşüyor. Lilanın derin ve soğuk tonunu zıt renklerde tişört ve joggerlarla birleştirebilirsiniz.
  • Flu çizgilerden oluşan batik sezonun en iddialı ve dikkat çekici desenlerinin başında geliyor. Kadın elbise modellerinden sweatshirt ve montlara kadar batik deseninin renk çatışması ile stilinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Sezonun Trendi: Sürdürülebilir Spor Montları Nereden Satın Alınabilir?

Sürdürülebilir mont modelleri; geri dönüştürülmüş, dayanıklı, yenilenebilir ve toksik olmayan malzemeleri dolayısıyla yeni trendin ekolojik parçalar olduğunu kanıtlıyor. Geri dönüştürülmüş polyester veya naylondan geri dönüştürülmüş yün, pamuk, kaşmir ve hatta kuş tüyü malzemeler yeniden üretime kazandırılarak sürdürülebilir bir mont haline geliyor. Her aşamasında ekolojik ve etik değerler gözetilen bu özel tasarımları, dünyaca ünlü spor markaların kadın ve erkek mont koleksiyonlarında bulabilirsiniz. Siz de Barcin.com’da en iyi spor markaları 2023 koleksiyonlarındaki ekolojik montları ve diğer trend parçaları inceleyerek satın alabilirsiniz.

Rahat Koşmanın Sırrı: Ayakkabı Seçimine Dikkat!

2023 Spor Modasının Zirvedeki Parçaları