Menu
in

2014 Dünya Kupası Milli Takım Formaları

12 Haziran’da başlayıp 13 Temmuz’da sona erecek Dünya Kupası‘nın başlama vuruşunu heyecanla beklerken, katılan takımlar için özel olarak hazırlanan formalara göz atmadan olmaz dedik. 4’er takımdan oluşan 8 grupla başlayacak karşılaşmalarda tam 32 ülkenin milli takımları mücadele edecek.

2014 Dünya Kupası Brezilya forması satın almak için tıkla>>

Favori takımlar kadar yıldız oyuncuların performanslarını da merakla beklediğimiz maçlardan önce Nike, adidas ve Puma önemli bir hazırlığa girdi. Pek çok takımın formasını tasarlayan bu üç markanın arasındaki rekabet kızışmış durumda. 2014 Dünya Kupası’nın resmi sponsorları arasında olan adidas Almanya, Arjantin, Rusya başta olmak üzere pek çok formaya imzasını attı. Forma yarışında Nike bir adım daha önce geçerek Brezilya, Fransa, İngiltere, Hollanda ve Portekiz gibi takımların Dünya Kupası formalarını tasarladı. Puma imzasını taşıyan Dünya Kupası formaları arasında İtalya, Gana, Şili ve Uruguay var.

2014 Dünya Kupası İngiltere forması satın almak için tıkla>>

adidas, Nike ve Puma kullandıkları farklı teknolojilerin yanı sıra farklı tarzlarıyla da birbirlerinden ayrılıyorlar. Bu yüzden forma kesimlerinde ve renklerde oluşan farklılıklar hemen göze çarpıyor. 2014 Dünya Kupası için tasarlanan formaları vasatın altında bulanların sayısı azımsanmayacak kadar fazla ancak son kararı veren siz olmalısınız. Sizin en beğendiğiniz Dünya Kupası forması hangisi?

2014 Dünya Kupası Fransa forması satın almak için tıkla>>

2014 Dünya Kupası Hollanda forması satın almak için tıkla>>

Exit mobile version