in ,

2022 Spor Mont Trendleri

2022 Spor Mont Trendleri

2021 yılının trendleri hala geçerli olmakla birlikte spor mont modellerinde 2022’nin trendleri oldukça merak edilen bir konudur. Tıpkı 2021 yılında geri dönüşlerle elde edilen zamansız çizgiler 2022’de de kendini göstermeye devam eder. Spor mont modellerinde popülerliğini koruyan oversize tasarımlar koleksiyonlar arasında hala bulunabilir. Bununla birlikte fit görünümleri tercih eden kullanıcılar için de pek çok tasarım mevcuttur. Renkler ve desenler konusunda ise Nike, adidas, Puma ve Reebok gibi popüler markalar özgün stilini korumaya devam eder, ancak yılın trend renklerine de değinen mont modelleri hazırlar. Bu sayede hem moda trendlerine uyum sağlayan kombinler yapmaya hem de favori markalarınızın stilini kendi tarzınızla birleştirmeye devam edebilirsiniz.

Koşu Dışında da Giymek İsteyeceğiniz Spor Montlar

Rüzgarlık, bomber, puffer, fermuarlı eşofman üstü, crop, kaykay ceketi, dans ceketi ve golf ceketi gibi hem klasik hem de spesifik ürünler bulabileceğiniz spor kadın mont koleksiyonları 2022 yılında da pek çok konfor sağlayan özelliklere sahip. Spor markalarının tasarım ekipleri sayesinde birbirinden şık ve rahat mont modelleri üretildiğinden sokakta ya da antrenmanda en iyi görünümünüzü sergileyebilirsiniz. Öte yandan kuru kalmanıza yardımcı olan nem emici özellikleri, ısı yalıtımı sunan astarlar, su geçirmez katmanlar ile tüm gün hava koşullarına uyum sağlayabilirsiniz. Tüm bu özellikler 2022 yılında da size mont, ceket, parka ve daha birçok dış giyim ürünü ile eşlik eder. Ancak tek fark bu yılın modasına uyum sağlamalarıdır. Renk ve desen seçenekleriyle moda trendlerinden geri kalmanıza mani olan spor montlar hacimli ya da sıkı tasarımlarıyla giyim alışkanlıklarınıza cevap vermeye de devam eder.

2022’nin En Havalı Mont Modelleri Nelerdir?

Her zaman moda trendlerinde yer alan nötr renkli spor montlara alternatif olarak sunulan renkli ve desenli seçenekler 2022 yılında da moda. Bu sayede enerjik kombinler yapmayı seviyorsanız trendlere uyum sağlayarak kombinlerinizi genişletebilir, karmaşık desenli spor montlarla soğuğa karşı meydan okurken cool görünümünüzü koruyabilirsiniz.  Örneğin, yılın trendlerine uygun üretilen Superstar adidas mont koleksiyonu tıpkı sneaker modelleri gibi son derece modern görünümlere sahip. Aynı zamanda modası geçmeyen bir tarz belirleyen adidas her zaman şık ve dikkat çekici görünümler elde etmenize de olanak tanır. Nike gibi spor modası konusunda trend belirleyen Puma, Reebok, Hummel gibi markalar spor montlar da logolarıyla kendilerini belli ederken özgün stilleriyle 2022 yılının modasına damga vuracak stiller sunar. Bu sayede siz de hem koşularda hem günlük kombinlerinizde bu montlara  yer vererek pek çok avantajdan aynı anda yararlanabilirsiniz.

Spor Montlarla Kombin Seçenekleri

Spor mont koleksiyonları, genellikle spor stile hitap etse de takım elbise ya da özel bir davet kombini üzerine giyilebilecek görünümlere de sahiptir.  Uzun kuşaklı, kısa şişme, parlak ya da mat kumaşlarıyla her tür giyim türünde kullanılabilen spor montlar, ofis kombinlerinize de eşlik edebilir. Uzun trençkot görünümünde sunulan spor montlar haki, bej ya da siyah gibi nötr renkleriyle sonbahara uygun tonlarda kombinlenebilir. Öte yandan mavi, kırmızı, beyaz, pembe, lacivert gibi renklerin zıt tonlarla karışımından oluşan spor montlar ise kış havasını yumuşatan enerjik kombinlerde tercih edilebilir. Her zaman markaların sneaker modelleriyle koşulsuz uyum sağlayan spor montlar aynı zamanda postal, chelsea, outdoor gibi bot modelleriyle de eşleştirilebilir.Siz de 2022 yılının spor mont modellerini merak ediyor ve trendlere uygun kombinler yapmak için sabırsızlanıyorsanız Barcin.com spor mont koleksiyonlarına göz atabilir, kısa sürede gardırobunuzla eşleştirmeye başlayabilirsiniz.

Sonbahar Demek Sweatshirt Demek! Birbirinden Şık Sweatshirt Önerileri!

Sonbahar Demek Sweatshirt Demek! Birbirinden Şık Sweatshirt Önerileri!

5 Adımda Şekeri Hayatınızdan Çıkarın

5 Adımda Şekeri Hayatınızdan Çıkarın