in

Yeni sezonda basketbol şöleni

Barçın Spor’da yeni sezon basketbol ayakkabıları arasına iki efsane daha katıldı. Nike Air Jordan Evolution 85 ve Nike LeBron Air Max 8 PS

Basketbol sahalarının en iddialı modellerinden olan Air Jordan Evolution 85 ve LeBron Air Max 8 PS yeni sezonda Barçın Spor mağazalarında satışa çıktı. Önümüzdeki günlerde Barcin.com’da da satışta olacak.

Nike Air Jordan Evolution 85

Devrim yaratan rahatlık ve ikonik tasarım bir arada…

Air Jordan markasının 1985 yılından beri geçirdiği devrimsel süreci özetleyen bir Air Jordan modeliyle tanışmaya hazır olun. Klasik Air Jordan tasarımını karşı konulmaz kılan detayları ve modern teknolojiyi bu ayakkabıda bir arada bulacaksınız.

  • Air Jordan Revolution 85’in gövdesi; dayanıklı olması ve ayağınızı iyi kavraması için nubuk ve santetik deri malzemeden üretildi.
  • Yerden gelen darbeleri emen Air yastıklama teknolojisi, ne kadar uzun süre sahada kalsanız da ayağınızın hep rahat etmesini sağlayacak.
  • Air Jordan Evolution 85’in orta tabanı, ayağınızı daha iyi desteklemek için phylon materyalden üretildi.

LeBron Air Max 8 PS; daha ince ve daha hızlı

Nike’ın bir diğer basketbol ayakkabısı modeli olan LeBron Air Max 8 PS, beklentilere meydan okumak için tasarlandı.

Özellikle NBA playoff’larında, oyuncuların 28 maçlık maratonun sonuna başarıyla ulaşmaları için tasarlanan ayakkabı, LeBron Air Max 8 serisinin en hafif, en ince ve fazla nefes alan modeli.

  • Çok hafif ve nefes alan bir ayakkabı elde etmek için LeBron Air Max 8 PS’nin gövde tasarımında Hyperfuse teknolojisi kullanıldı.
  • Taban yastıklamasını ve darbe emiciliği maksimuma çıkaran Max Air, en önemli artılarından birisi.
  • LeBron Air Max 8 PS’nin daha alçak ve hafif olmasının sırrı, Zoom Air taban teknolojisi.
  • Ortalama 368,5 gr ağırlıkla sahada daha rahat hareket etmenizi sağlar.

Efsane Ayakkabılar: Air Jordan 2010

Nike Golf 20XI The Arrival