in

2023 Sonbaharında Ayaklarınızı Şıklığa Büründürün!

Sonbahar aylarının kendini iyice hissettirdiği şu günlerde giyim alışkanlıkları da trendler yönünde değişim gösterir. Daha kalın ve sıcak tutan giyim ürünlerine olan ihtiyaç artarken sonbahar-kış modasının kendine özgü renk yelpazesi de ön plana çıkar. Canlı renk tonları yerini sonbaharın doğadan ilham alan renk paletine bırakır. Kahverengi, krem, gri, lacivert ve siyah gibi renklerin daha sık kullanıldığı sonbahar-kış mevsiminde ayakkabı seçiminde ise deri spor ayakkabılar, bilekli sneakers modelleri ve botlar daha fazla tercih edilir. Peki, bu sonbahar için hangi ayakkabı modelleri öneriliyor? 2023 sonbahar ayakkabı modeller neler? Bu yazımızda 2023 sonbaharında öne çıkan ayakkabı ve giyim trendlerini mercek altına aldık.

2023 Sonbaharında Hangi Renkler Moda?

2023 sonbaharında da tıpkı önceki yıllarda olduğu gibi krem, nude ve bej gibi doğal renk paletleri ön planda. Birkaç yıldır moda dünyasını etkisi altına alan nötr renk paletlerinin yanı sıra lacivert, nil yeşili ve gümüş gibi renkler de bu sezon moda.

Sonbahar için Hangi Ayakkabı Modelleri Öneriliyor?

Sonbahar kombinlerinizde moda renklere yer vererek trendlere uygun bir görünüm sergileyebilirsiniz. İşe sonbahar için kıyafet kombinleri:

  • Sonbaharın vazgeçilmezi olan trençkotlar bu sezon da başrolde. Uzun ve diz hizasında olmak üzere farklı boylarda sunulan trençkotları nude renkler arasından seçebilir, beyaz jean pantolonlarla ve kısa crop bluzlarla kombinleyebilirsiniz. Kıyafetinizin altına beyaz deri spor ayakkabınızı giyerek sonbahar stilinize konfor katabilirsiniz.
  • Jean elbise ve etekler bu sezon hiç olmadığı kadar trend. Koyu renkli diz altında biten ve vücudu saran lacivert jean elbisenizi yeşil renkli blazer ceketinizle tamamlayabilir, altına son günlerin modası olan kalın tabanlı Oxford ayakkabılar giyebilirsiniz.
  • Erkekler için de sonbahar modasında açık renkler sıkça tercih ediliyor. Nude renkli eşofman altı ve üstü takımını beyaz tişört, bilekli beyaz spor ayakkabılarla eşleştirerek tarzınızı yansıtabilirsiniz.
  • Oversize palazzo pantolonlar erkek giyimine yön veren parçaların başında geliyor. Siyah renkli oversize pantolonunuzu krem renkli tişört ve siyah kalın tabanlı brogue ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.

Soğuk Hava Ayakkabı Trendleri

Havaların soğuduğu ve yağışların başladığı sonbahar günlerinde deri spor ayakkabılar, bilekli ayakkabı modelleri ve botlar kurtarıcı parçalar arasında yer alır. Özellikle sonbaharda spor salonundan çıkarken eşofmanlarınızın altına deri bilekli spor ayakkabılar giyerek stilinizi tamamlayabilirsiniz. Bunun yanında kalın tabanlı spor ayakkabılar da son birkaç yıldır trend listelerinde üst sıralarda. Kalın tabanı ile ıslak zeminde rahat kullanılabilen ürünleri spor kombinlerinizde veya sosyal aktivitelerinizde tercih ederek rahat adımlar atabilir, şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

2023 Sonbahar Ayakkabı Modelleri

2023 sonbahar ayakkabı modelleri arasında şık ürünlere de rastlamak mümkün. Sezonun trendi gümüş renkli kovboy çizmeleri jean ve uzun eteklerle harika kombinler yapmaya imkan tanır. Bilek hizasında biten kalın tabanlı botlar ise etek, pantolon ve jean gibi birçok ürünle kolayca eşleşerek şehir hayatına tarz katar. Koyu renklerde seçebileceğiniz kalın tabanlı botların metalik tonda olanları oldukça popüler. Tüm bunların yanında renkli yağmur çizmeleri ise yağmurlu günlere hareket katmak ve ıslanmayı önlemek için tercih edilebilecek ayakkabı modelleri arasındadır. Yağmur çizmelerini etek ve taytlarla kombinlemek mümkün.

Soğuk Havalarda Hangi Ayakkabılar Daha Fonksiyonel?

Sonbaharın soğuk günlerinde su geçirmez ve içi kürklü botlarla konforlu zaman geçirebilirsiniz. Deriden üretilen, fonksiyonel ve günlük kullanıma uygun olan bot modelleri sayesinde sosyal aktivitelerinizde stil sahibi kombinler yapabilirsiniz. Kaliteli malzemelerle tasarlanan trekking ayakkabılarını ise sonbaharda gerçekleştieceğiniz doğa yürüyüşlerinde kullanabilir ve rahat bir deneyim elde edebilirsiniz.

Siz de 2023 sonbaharında öne çıkan ayakkabı modellerini uyumlu renklerle kombinleyerek kendinizi ifade edebilir, şıklığınızla öne çıkabilirsiniz. İhtiyacınız olan spor ayakkabı ve bot modelleri için hemen Barcin.com’u ziyaret ederek güvenli alışveriş fırsatıyla ürünleri satın alabilirsiniz.

Koşucular için Bacak ve Kalça Güçlendirme Rutini

2023’ün Parlayan Yıldızları: Yılın Öne Çıkan Sporcuları