in

2018 Okula Dönüş Alışveriş Listesi

Okulların açılmasına az bir zaman kala aileler için alışveriş telaşı da başlıyor. Çocukların okulda kullandıkları kırtasiye malzemelerinin yanında giysi ve ayakkabı ürünleri de alışveriş listesinde önemli yer tutuyor. İhtiyaçların belirlenmesi ve doğru ürünlere ulaşmak, alışveriş sürecinin en önemli kısmını oluşturuyor. Dayanıklı malzemelerden üretilen okul çantaları ve spor ayakkabıları, uzun süreli bir kullanım vadediyor. Kaliteli kumaşa sahip t-shirt ve sweatshirt’ler, gün boyu yapılan aktivitelerde çocukların en büyük destekçisi oluyor. Eşofman takımları ise hareket kabiliyetini artırıyor ve antrenmanları daha konforlu hâle getiriyor. Çocuklarınız için doğru ürünleri seçerek onlara keyifli bir eğitim süreci sağlayabilirsiniz.

İşte çocuklar için okula dönüş alışveriş listesi:

  1. Birbirinden Konforlu Okul Çantaları

2018 Okul Alışverişi

Okul çantaları, alışveriş listesinin en başında bulunuyor. Çocukların tüm gün yanlarında taşıdıkları çantaların konforlu olması, en önemli özellikler arasında yer alıyor. Pek çok renk seçeneğine sahip okul çantası modelleri, çoklu cepleri sayesinde işlevsel kullanım imkanı sağlıyor. Geniş ana bölme; defter, kitap, bilgisayar gibi ürünlerin taşınmasına yardım ederken yan cepler ise aksesuar, matara, kulaklık gibi ürünler için uygun alan oluşturuyor. Çantaların üst kısımlarındaki halkalar, elde taşımayı kolaylaştırıyor. Ayarlanabilir omuz askıları ise çocuklara gün boyu rahatlık vadediyor.

  1. Sağıklı Adımlar İçin Spor Ayakkabı Modelleri

2018 Okul Alışverişi

Spor ayakkabı seçerken çocukların ayak yapısını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ayağı tam kavrayan modellerin yanında sağlıklı kumaş türüne sahip olan ayakkabılar, gün boyu aktif olan çocuklar için ideal seçimler oluyor. Ayağın terlemesini önleyen kumaşlar sayesinde çocukların ayakları, uzun süre serin kalıyor. Hava alabilen dış yüzeye sahip modeller, koku oluşumunu engelliyor ve ayak sağlığını koruyor. Çeşitli spor dalları için özel olarak tasarlanmış olan ayakkabı modelleri arasından seçim yaparak çocuğunuzun spor sırasında üstün performans göstermesine yardımcı olabilir; incinme ve burkulma gibi sorunlarla karşılaşmasını önleyebilirsiniz.

  1. Spor Aktivitelerinin Olmazsa Olmazı Eşofman Takımları

2018 okul alışverişi

Okuldaki beden eğitimi derslerinde veya spor aktivitelerinde en büyük ihtiyaçlardan olan eşofmanlar, birçok renk alternatifi ile çocukları spora teşvik ediyor. Spor sırasında vücudu terlemeye karşı koruyan kumaşlar, her daim serin ve kuru şekilde spor yapmaya imkan tanıyor. Bedeni sıkmadan saran ve nefes alabilen pamuklu kumaş yüzeye, esnek dikiş teknolojisi eşlik ediyor ve bu sayede rahatlık da üst seviyeye çıkıyor. Elastik bel bandına sahip ürünler, rahat şekilde giyilebiliyor ve tüm gün beli sıkmadan kolay bir kullanım sağlıyor. Açık cep tasarımı olan çeşitler, kolay açılıp kapanma özellikleri ile kişisel eşyaların saklanmasına imkan tanıyor. Pamuklu kumaşa sahip ürünler, ciltte yumuşak bir his sağlıyor.

  1. Her Daim Kullanışlı T-Shirt ve Sweatshirt Çeşitleri

2018 okul alışverişi

Çocukların spor sırasında ihtiyaç duydukları t-shirt ve sweatshirt modelleri, kullanışlı yapılarıyla dikkat çekiyor. Spor kıyafetleri arasında öne çıkan t-shirt çeşitleri, dünyaca ünlü spor markalarının amblemleri ile süsleniyor. Pek çok renk seçeneği bulunan ürünler arasından çocukların eşofman ve spor ayakkabı modellerine uygun renkler seçilebiliyor. Modeller, %100 pamuklu kumaştan üretiliyor ve bedene tam olarak oturarak estetik bir duruş sağlıyor. Ter emici özellikleri sayesinde uzun süren fiziksel antrenman ve aktivitelerde vücudu kuru tutan t-shirt’lerle birlikte rahat bir spor seansı gerçekleştirmek mümkün oluyor. Rengarenk ve desenli sweatshirt çeşitleri, spor sonrasında çocukların kombinini tamamlıyor. Rahat
yapıları ile öne çıkan modeller, serin havalarda çocukların üşümesini de engelliyor. Çift iplik örme kumaş sayesinde tüm gün süren konfor hissi yaşanıyor. Kapüşonlu veya bisiklet yaka formlu sweatshirt‘ler, her beklentiyi en iyi biçimde karşılıyor.

Çocuklarınızın okul alışverişi için okul çantası, spor ayakkabı, eşofman ve t-shirt gibi pek çok ürün çeşidini Barcin.com‘da kolaylıkla bulabilir ve %100 orijinal ürünlere güvenli alışveriş imkanı ile sahip olabilirsiniz.

zumba dansı

Zumba Dansı ve Zumba Dansı Faydaları

unlu-turk-tenisciler

Ünlü Türk Tenisçiler